Ostatnio na krakowskiej integracji padł pomysł żeby pograć w Brikwarsy. Założyłem odrębny temat żeby tutaj rozmawiać o przygotowaniu do gry i nie zaśmiecać tymi rozmowami głównego wątku integracyjnego.
Na początek zasady:
http://brikwars.com/rules/2010/contents.htm
Nieoficjalne tłumaczenie by Szerszen:
http://klocki.netla.pl/content/brikwars ... enie-zasad
Wstępnie do gry deklarował się Jaskier. Ktoś jeszcze chętny czy reszta będzie kibicować? Na początek proponuję jakąś potyczkę małymi armiami, tak na rozgrzewkę i żeby nie zajęło nam to całej integracji. Zasad już dawno nie śledziłem i nie wiem czy autor oryginału wprowadził jakieś aktualizacje, których Szerszeń już nie tłumaczył.
Brikwars Kraków
- Thietmaier
- Stowarzyszenie Zbudujmy.to
- Rok urodzenia: 1996
- Kontakt:
Re: Brikwars Kraków
Ja na pewno! Przyswoje zasady przez weekend długi i może sklecę jakiś oddział wieśniaków :D
- Zarząd Stowarzyszenia
- Rok urodzenia: 1995
- Kontakt:
Ja mogę wystawić dwie armie po 100 punktów. W piątek albo sobotę zagram z bratem na próbę.
- Kocur
- Stowarzyszenie Zbudujmy.to
- Rok urodzenia: 1986
- Kontakt:
Ogarnę zasady i może też się przyłączę. Pomysł an armię już jest, zobaczymy co dalej ;)
Ride the wind, take on your destiny
You gotta get much higher
Fly your flight, get over society
The world is by far much bigger - Samael
You gotta get much higher
Fly your flight, get over society
The world is by far much bigger - Samael
- Jaskier
- Zarząd Stowarzyszenia
- Rok urodzenia: 1995
- Kontakt:
Mam w Krakowie jedną armię - jedenastu ciężkozbrojnych z wiedniowej makiety, dwa małe pojazdy do nich, jedna duża figurka i dwóch ludzików na łazikach.
Próbnej partii nie udało się rozegrać z powodu ograniczeń czasowych. I gotowych modeli pochowanych w pudłach z powodu nadchodzącego remontu. :(
Chyba skoczę w tym tygodniu do ksero wydrukować sobie "podręcznik" do grania. Wolę mieć takie rzeczy na papierze, a i podczas gry instrukcja się przyda. :P
Jak zbrojenie przebiega u Was? :D
Próbnej partii nie udało się rozegrać z powodu ograniczeń czasowych. I gotowych modeli pochowanych w pudłach z powodu nadchodzącego remontu. :(
Chyba skoczę w tym tygodniu do ksero wydrukować sobie "podręcznik" do grania. Wolę mieć takie rzeczy na papierze, a i podczas gry instrukcja się przyda. :P
Jak zbrojenie przebiega u Was? :D