Młodzieżowe Mistrzostwa w Trójboju Budowlanym - Runda I
Młodzieżowe Mistrzostwa w Trójboju Budowlanym - Runda I
Czas na zbudowanie i zgłoszenie prac:
9 - 22 kwietnia
Temat rundy:
Zbuduj coś apetycznego!
Zadanie w tej rundzie polega na zbudowaniu dania, przekąski lub jakiejkolwiek innej formy pożywienia w skali 1:1.
Może to być kawałek pizzy, talerz wypełniony owocami, soczysty stek, ciasteczko, pucharek z lodami - cokolwiek przyjdzie Wam do głowy.
Zgłoszenia należy dokonywać w tym wątku poprzez dodanie wpisu ze zdjęciem, tytułem pracy i linkiem do wątku na forum, w którym zaprezentowano pracę.
9 - 22 kwietnia
Temat rundy:
Zbuduj coś apetycznego!
Zadanie w tej rundzie polega na zbudowaniu dania, przekąski lub jakiejkolwiek innej formy pożywienia w skali 1:1.
Może to być kawałek pizzy, talerz wypełniony owocami, soczysty stek, ciasteczko, pucharek z lodami - cokolwiek przyjdzie Wam do głowy.
Zgłoszenia należy dokonywać w tym wątku poprzez dodanie wpisu ze zdjęciem, tytułem pracy i linkiem do wątku na forum, w którym zaprezentowano pracę.
Re: Młodzieżowe Mistrzostwa w Trójboju Budowlanym - Runda 1 - The_maly
"Polski pączek"
Siemka przedstawiam wam MOCka na pierwszy etap Trójboju Budowlanego.
Zbudowałem polskiego pączka z nadzieniem różanym, lukrem i skórką pomarańczy.

viewtopic.php?t=12657
Siemka przedstawiam wam MOCka na pierwszy etap Trójboju Budowlanego.
Zbudowałem polskiego pączka z nadzieniem różanym, lukrem i skórką pomarańczy.

viewtopic.php?t=12657
- MOCarny
- Stowarzyszenie Zbudujmy.to
- Rok urodzenia: 2006
Re: Młodzieżowe Mistrzostwa w Trójboju Budowlanym - Runda 1
Sushi
- japońska potrawa w postaci krążka marynowanego ryżu z dodatkiem surowej ryby lub owoców morza owiniętych liściem nori

Wpis na forum: viewtopic.php?t=12658
- japońska potrawa w postaci krążka marynowanego ryżu z dodatkiem surowej ryby lub owoców morza owiniętych liściem nori

Wpis na forum: viewtopic.php?t=12658
Kamil "MOCarny" Banasik
Kanapka
Cześć, zbudowałem jak może wyglądać/powinno wyglądać moje śniadanie, kromka chleba z szynką, sałatą i pomidorem.
Cześć, zbudowałem jak może wyglądać/powinno wyglądać moje śniadanie, kromka chleba z szynką, sałatą i pomidorem.
- Pichu's bricks
- Rok urodzenia: 2008
Smakowite pralinki
Witam, przesyłam moją słodką pracę konkursową
Witam, przesyłam moją słodką pracę konkursową
-
Jakub.arts
- Stowarzyszenie Zbudujmy.to
- Rok urodzenia: 2009
Cześć
Oto moje zgłoszenie do pierwszej rundy trójboju budowlanego. Postanowiłem zbudować loda na patyku, którego ktoś nieopatrznie pozostawił na słońcu. W mojej pracy, w roli roztopionej czekolady doskonale sprawdziły się mniejsze elementy takie jak np: różdżki, włosy minifigurek czy ich ręce, ale także kolekcja moich zniszczonych części w kolorze reddish brown.
Tuta zdjęcia budowli
DSC_1829 by Jakub Kozina, on Flickr
A tutaj link do wątku na forum viewtopic.php?t=12665
Widzimy się za dwa tygodnie ;)
Oto moje zgłoszenie do pierwszej rundy trójboju budowlanego. Postanowiłem zbudować loda na patyku, którego ktoś nieopatrznie pozostawił na słońcu. W mojej pracy, w roli roztopionej czekolady doskonale sprawdziły się mniejsze elementy takie jak np: różdżki, włosy minifigurek czy ich ręce, ale także kolekcja moich zniszczonych części w kolorze reddish brown.
Tuta zdjęcia budowli
DSC_1829 by Jakub Kozina, on FlickrA tutaj link do wątku na forum viewtopic.php?t=12665
Widzimy się za dwa tygodnie ;)
Dziękujemy za zgłoszenia, zamykam wątek i zapraszam do udziału w rundzie drugiej.
Wyniki rundy pierwszej zostaną ogłoszone wkrótce. ;)
Wyniki rundy pierwszej zostaną ogłoszone wkrótce. ;)