Integracja Małopolska
Re: Integracja Małopolska
Panie i Panowie, otwarcia lokali gastronomicznych jeszcze nie widać, ale może już będziemy się wstępnie nastawiać na jakieś spotkanie, kiedy takowe otwarcie nastąpi? Bo raczej prędzej niż później nastąpić musi ;) Skoro już się kina, baseny etc. otwierają, to mam nadzieję, że niedługo otworzą też gastro.
- Jaskier
- Zarząd Stowarzyszenia
- Rok urodzenia: 1995
- Kontakt:
Na razie kina otwierają tylko na dwa tygodnie i bez jedzenia. Nie wiem, jak Multikino i Cinema City, ale Helios zapowiedział, że się nie otwierają, bo w takich warunkach i tak szybko to nie ma sensu, skoro jest ryzyko, że zamkną za dwa tygodnie z powrotem. Więc to otwieranie to tak trochę nie bardzo i niby ładnie wygląda w Dzienniku, ale z rzeczywistością wiele wspólnego nie ma.
Jak będzie wiadomo coś konkretniej, to się pewnie zgadamy, bo na razie to by było wróżenie z fusów. :(
Jak będzie wiadomo coś konkretniej, to się pewnie zgadamy, bo na razie to by było wróżenie z fusów. :(
@Jaskier to wiem o kinach, że raczej się nie otworzą, ale nie umawiamy się na film, więc nie pisałem ;) Tak naprawdę to niektóre knajpy otwierają się pomimo zakazów. A poza tym co byście powiedzieli na ewentualną integrację on-line, prezentację swojego Lego-wiska etc.? Też opcja, żeby się spotkać i pogadać, nawet niekoniecznie tylko w gronie ludzi wychodzących na pole :P (btw. pochodzę z Lublina, moja żona z Tarnowa, mieszkamy w Krakowie, więc w domu dyplomatycznie wychodzimy "na zewnątrz")
- Kocur
- Stowarzyszenie Zbudujmy.to
- Rok urodzenia: 1986
- Kontakt:
mozemy sie umowic na piwo na discordzie xD
Ride the wind, take on your destiny
You gotta get much higher
Fly your flight, get over society
The world is by far much bigger - Samael
You gotta get much higher
Fly your flight, get over society
The world is by far much bigger - Samael
Podbijam temat, ktoś coś? Bo nie wygląda na to, żeby w najbliższym czasie była inna opcja :/Kocur pisze:mozemy sie umowic na piwo na discordzie xD
- jetboy
- Stowarzyszenie Zbudujmy.to
- Rok urodzenia: 1973
- Kontakt:
Ja się piszę, jak coś ustalicie - dajcie znać.
To KLOCKI LEGO, można z nich zbudować WSZYSTKO!
- Kontakt:
Zrobiłem rezerwację w Boardowej na 18:30 na najbliższy poniedziałek. ;)
To nie opłaca mi się wracać do domu po pracy, tylko posiedzieć dłużej w biurze i prosto na spotkanie :P Muszę z żoną pogadać, czy ogarnie dzieciaki wieczornie, ale może być ciężko - w razie czego do której planujecie posiadówkę?
- Jaskier
- Zarząd Stowarzyszenia
- Kontakt:
Rezerwacja jest do 22.
Wpadaj. ;)
Wpadaj. ;)
Będę! Mam ustalone z żoną, że mogę się zbierać po wykąpaniu dzieci (standardowo moja fucha), a ona już położy spać (normalnie ja kładę spać starszego kaszojada - córka 2 latka, a żona młodego mlekopija - syn 5 miesięcy niecałe). Tak więc wypatrujcie mnie piątego dnia o świcie, o brzasku patrzcie na wschód... A nie, to nie ta ekipa :P ;D Realnie będę pewnie 20:30 najwcześniej, mam nadzieję, że nie uciekniecie wcześniej ;)