Postapokaliptyczne metro
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
- staz
- Stowarzyszenie Zbudujmy.to
-
- Rok urodzenia: 1989
Re: Postapokaliptyczne metro
Toltomeja napisał(a):Ogromnie mi się podoba rozkład tego MOCa. Niby ma prostokątną podstawkę, a dzięki ulicy pod kątem wygląda bardzo naturalnie. Zdjęcie z tunelu jest niezwykle klimatyczne.
Przyczepię się tylko do zielonego baseplate'a który bije po oczach. :p
Dzieki!
Dopiero teraz widzę tego BP! I już nie mogę odzobaczyć...
- glaz_pimpur
- Moderator forum Zbudujmy.to
-
- Rok urodzenia: 1975
Dół jest cudowny, nie ma się do czego przyczepić. Góra: może to wina zdjęć ale wejście do metra wygląda jakby było zaspawane z zewnątrz i chroniło przed tym co jest w środku. Kibel niech się świeci ale niech to będzie górnopłuk:) poza tym podobają mi się latarnie, zwłaszcza ta wygięta. A złom samochodu zasługuje na osobną prezentację. Gdyby nie discord, to bym nie wiedział jaki jest fajny.
Duplo Users Poland Assosiation
- lechkulina
-
- Rok urodzenia: 1986
staz tak jak pisałem na disco, ta urwana pod kątem droga, wygląda bardzo naturalnie, a zarazem daje wgląd co się dzieje w podziemiach to moim zdaniem świetnym pomysł. Zgadzam się z glaz_pimpur, że rozwalony pociąg i samochód to są same w sobie bardzo udane modele. No i najważniejsze na koniec, kibel, dopełnia całość jak kropka nad 'i' :)
Pozdrawiam
lech
Pozdrawiam
lech
- Jellyeater
- Rok urodzenia: 1984
Podoba mi się dynamika tych wszystkich łuków. Świetna praca!
Nie jestem fanem firmy TLG, ani nawet zestawów które wypuszczają, zwłaszcza teraz (fanem Adventurers i Classic Pirates i owszem).
Jestem przede wszystkim fanem samych klocków i budowania z nich - za Goldsun
Jestem przede wszystkim fanem samych klocków i budowania z nich - za Goldsun
- Jaskier
- Zarząd Stowarzyszenia
-
- Rok urodzenia: 1995
Świetna rzecz, chociaż mam wrażenie, że dużo lepiej będzie się ją oglądało na żywo. ;)
Wciąż największe wrażenie robi na mnie sklepienie tunelu metra.
Wciąż największe wrażenie robi na mnie sklepienie tunelu metra.
Staz nie jest z zewnątrz.Kris Kelvin napisał(a):Aha. Bardzo podoba mi się alegoria naszego Stowarzyszenia. Wszystko w ruinie. Może wreszcie dotrze do Zarządu jak to wygląda z zewnątrz.
- Kris Kelvin
-
- Rok urodzenia: 1976
Jaskier napisał(a):]Staz nie jest z zewnątrz.
Z zewnątrz = poza waszą bańką tłustych, zadowolonych kotów.
No ale wam trzeba wszystko tłumaczyć jak dzieciom w przedszkolu co widać na załączonym obrazku.
Świat ten patrzył na Paszczaka z żałością i oczekiwaniem, a Paszczak odpowiadał mu spojrzeniem pełnym paniki.
- Jaskier
- Zarząd Stowarzyszenia
-
- Rok urodzenia: 1995
Na szczęście niebawem walne wyborcze, więc jest okazja, żeby się dostać do wewnętrznego kręgu i obrosnąć w tłuszcz. (:
- Mateusz92
- Zarząd Stowarzyszenia
-
- Rok urodzenia: 1992
Koks, miał i NFS carbon.
A tak na serio to moga praca. Zasadniczo pierwszą i najważniejszą zaletą jest to, że praca jest zwyczajnie bardzo dobrze skomponowana. Zachwyca jako całość, a dodatkowo zachęca do odkrywania detali i smaczków (uciecie ulicy w tym, a nie innym miejscu pozwala bezproblemowo zajrzeć do srodka). A z detali czy też technik to na pewno trzeba wspomnieć o sklepieniu tunelu czy bardzo naturalnym bałaganie którego nie powstydziłby się nawet mistrz bałaganu Insomnia.
Dodatkowo zatytułowabym jakoś lepiej te zdjęcia i powrzucał na jakieś grupki na flickrze bo praca ma wielki potenciał żeby znaleźć się na jakiś brothers brickach czy innych serwisach, ale musi się dać znaleźć.
A tak na serio to moga praca. Zasadniczo pierwszą i najważniejszą zaletą jest to, że praca jest zwyczajnie bardzo dobrze skomponowana. Zachwyca jako całość, a dodatkowo zachęca do odkrywania detali i smaczków (uciecie ulicy w tym, a nie innym miejscu pozwala bezproblemowo zajrzeć do srodka). A z detali czy też technik to na pewno trzeba wspomnieć o sklepieniu tunelu czy bardzo naturalnym bałaganie którego nie powstydziłby się nawet mistrz bałaganu Insomnia.
Dodatkowo zatytułowabym jakoś lepiej te zdjęcia i powrzucał na jakieś grupki na flickrze bo praca ma wielki potenciał żeby znaleźć się na jakiś brothers brickach czy innych serwisach, ale musi się dać znaleźć.
- rASch
-
- Rok urodzenia: 1981
Parę lat temu miałem przyjemność poznać uniwersum metro najpierw w opowiadaniach, a potem w grze (choć ta mi akurat nie podeszła za bardzo). Dziś tą samą przyjemność co wtedy odczuwam teraz patrząc na twojego MOCa, jak w książce kawałek po kawałku odkrywam ciemne zakątki, zupełnie jak Artem ;).
- Combo
-
- Rok urodzenia: 1991
Ten MOC jest super! Chyba najbardziej podoba mi się forma tj. ten łuk, który powoduje, że całość nie jest "kwadratowa" i użycie chociażby ulicy pod kątem. No i świetne szczegóły!
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3